Blog

Kandidátka: PaedDr. Michal Joshua Frána, MBA, MHA, LL. M.

Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí přátelé,

donedávna jsme si nedokázali představit, že by nějaká neočekávaná událost dokázala naše životy převrátit naruby a překazit naše dlouholeté plány. A přece se tak stalo my se již druhým rokem musíme vyrovnávat s celosvětově nepříznivou epidemiologickou situací a všemi nepříjemnostmi, které z ní plynou. Nicméně se ani v tomto nelehkém období nesmíme poddávat skličující atmosféře, ale naopak se ji snažit společně překonat a ve zdraví ji přečkat.

Nový rok přinesl spoustu změn, i já jsem se rozhodl k jedné takové přistoupit, a sice kandidovat na post 1. vicepresidenta České podiatrické společnosti.

Jakožto zakladatel a majitel Polikliniky fyzioterapie, podiatrie a lymfoterapie se u svých pacientů nezřídka setkávám s nedostatečnou, ne-li dokonce zanedbanou péčí o nohu. Proto i z tohoto důvodu je jedním z mých dlouhodobých cílů šířit povědomí o možnostech podiatrické a pedikérské péče v ČR, a to nejen na poli univerzitním, ale také pro laické zájemce.

Tyto záměry již na svém pracovišti realizuji pravidelnou lektorskou činností, a zároveň se podílím na vysokoškolské výuce podiatrie, přičemž je mou snahou rozšířit členskou základnu České podiatrické společnosti právě o tyto nové zájemce o obor.

Nedílnou součástí zvyšování odbornosti pro zájemce o podiatrii a pedikúru je také účast na kursech, odborných seminářích nebo sjezdech, na jejichž organisaci se, pokud to vývoj situace dovolí, budu velice rád podílet a předávat své zkušenosti.

Doufám, že se brzy setkáme osobně na některé z akcí České podiatrické společnosti.

S přáním pevného zdraví
PaedDr. Michal Joshua Frána, MBA, MHA, LL. M.


Zpět

Newsletter

Přihlašte se k odběru newsletteru a budete dostávat aktuální informace do Vaši e-mailové schránky:


(určeno pro nečleny)