Blog

Kandidátka: Mgr.Eva Ptáčková

Vážení členové České podiatrické společnosti, milí kolegové, přátelé.
Blíží se doba, kdybychom se za normální situace všichni sešli na sjezdu ČPS a společně jsme zvolili nové, či stávající kandidáty do vedení naší společnosti. Bohužel, vzhledem k celosvětové pandemické situaci se mění vše, na co jsme byli doposud zvyklí. Mnohým z nás se zkomplikoval život zákazem provozování naší činnosti v provozovnách. Mrzí mne, že některé z nás musely bohužel svoji živnost ukončit a začít pracovat v odlišném oboru.
Musíme doufat v lepší časy a vydržet, než se budeme opět vídat a společně se vzdělávat. Díky webinářům jsme stále edukováni o novinkách v podiatrii, které následně můžeme aplikovat v praxi.
Ráda bych i nadále v naší společnosti pokračovala v započaté edukační činnosti. Mým cílem je podílet se na rozvoji a propagaci České podiatrické společnosti, aby vešla do většího podvědomí nejen laické veřejnosti. Také doufám, že se nám společně s odborníky v péči o nohu podaří vytvořit komplexní edukační materiál pro odbornou pedikúru a založit v ČR obor Podiatrie. Z toho důvodu opět kandiduji na post člena Řídící rady České podiatrické společnosti.
Přeji Vám všem pevné zdraví, optimismus a těším se na brzké shledání.
Mgr. Eva Ptáčková

Zpět

Newsletter

Přihlašte se k odběru newsletteru a budete dostávat aktuální informace do Vaši e-mailové schránky:


(určeno pro nečleny)